fredag 9 september 2011

Några otroligt vackra Palikka hus, bla Foppas..

Då det inte händer så mycket i bygget just nu. Man ser inte så stor skillnad från dag till dag när gubbarna bara hinner med några tim efter jobbet några dagar i veckan. Passar jag på att göra lite reklam för Palikka. Titta vilka fina hus vi fick mailade till oss. Bild och Text från Birger Wasenius.


Nedan: Trevåningars PALAZI ® STENSLOTT byggt med PALIKKA ® ORIGINAL formelement,  underhjhordskällare, poolen under arbete syns i förgrunden ( kräver inte plyfa på insidan) och i högra hörnet den runda utebastun. Notera de runda formerna som är enkla att förverkliga med PALIKKA®  ORIGINAL elementen.  Ytan putsad.                   Nedan: lågenergi PALAZI ® STENSLOTT i tre våningarNEDAN DETTA FINA,  MED PALIKKA ® ORIGINAL FORMELEMENT BYGGDA PALAZI ® STENSLOTT SYNS PÅ      YTTERSTA UDDEN AV LIDINGÖ VARJE GÅNG JAG KOMMER MED BÅTEN TILL STOCKHOLM, EN VERKLIG NJUTNING FÖR ÖGAT!

PALIKKA ® HUSET, ETT PALAZI ® STENSLOTT  I TRE VÅNINGAR HAR HISS, POOL OCH 


nedan: ÄVEN  Foppa Forsbergs PALIKKA® ORIGINAL  hus på 650 m2 i tre våningar tål att visas här
Huset har 21 hörn, hörnen är 21 grader och huset byggdes på vintern i 21 ° graders kyla  eftersom Foppa spelade med nummer 21! Notera poolen formad som en ishockeyrink  i förgrunden.


                            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar