måndag 28 november 2011

Sista gjutet avklarat.. jippie


Det är såå skönt att vara färdig med gjutningen:) Ska fråga J hur många gjut det blev totalt. Nu är det full focus på att få i alla isolerkulor i luftspalten, spika råspont och få på pappen. På onsdag ska vi ta  hjälp från ett Bålsta företag, Totalia med att spika råspont. pappa skall vara där och såga och langa så jag hopppas att taket blir färdigt den här veckan. Är det bra grabbar så får dom nog stanna tills vi fått dit fönstren också. Sen får vi se:) det kommer nog kännas jättebra, det går såklart mycket fortare att vara flera, men det kostar ju också.

De här stämpen tog mig en halv dag att motera ner, som tur är så hjälpte pappa mig att lyfta upp dem runt huset. Shit va jobbigt det var.. men grymt skönt när det var färdigt.




På det här fotot syns vårat skjutparti som skall vara i den stora öppningen som sysn som går till vårat uterum. Ska bli så kul att inreda  sen:)..


Nu skall jag uppdatera bloggen lite oftare.. ha varit riktigt dålig på den senaste tiden. Men det känns som att det bara har varit gjuta, gjuta och gjuta hela tiden..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar