onsdag 30 november 2011

Faaaan..

Nu ska jag inte vara jätte negativ, men det var såååå tråkigt när mamma idag räckte fram ett brev från arkitekten. Vi hade verkligen lyckats lägga det åt sidan och bara koncentrera oss på bygget ett tag.
Det var ett kravbrev, vi uppmanas betala resten annars vidtar han juridiska åtgärder. Känns jätte tråkigt, fast vi har bestämt oss för att kämpa för vår sak och vi är överens alla fyra så det blir väl att kontakta advokaten nu då.





Till något positivt.. taket växer fram. Idag var världens bästa Niklas där med kranen och hjälpte pappa och J med de stora balkarna på den långa sidan. Den korta sidan har grabbarna från Totalia med langar hjälp från pappa spikat på råsponten och pappat idag:) Tog en kvällstur upp med Kev och hunden för att se lite hur det blev. Usch det är sjukstuga här, jag hostar och Nelly e det nåt med? Sover och gråter, äter inte och allmänt missnöjd. Vi får se hur det utvecklar sig.. På fredag är det Julbord med jobbet, hoppas att jag känner mig piggare, har ju verkligen sett fram emot det!

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar