tisdag 6 september 2011

Balkar och plåtar ...





I helgen kom vår fina vän Niklas och hjälpte till med sin kranbil, han lyfte balkarna på plats. La staplarna med plåtarna på plats vilket besparade mycket onödigt släpande på plåtarna. Pappa hade en vän som kom förbi och assisterade lite och kom med ett jätte bra förslag att använda oss av en gipshiss för att förflytta plåtarna 1 och 1 när vi sen ska lägga dem på plats. En plåt är 9 meter och väger 65 kg så det är inget man bara slänger upp på axeln. Tack snälla för hjälpen i helgen!






Måste bara visa en liten skrutt som kom till världen förra veckan. Min älskade syster och hennes Johan har fått en liten son. Jag är en sååå stolt moster!!


För er som undrar hur det går med vår "lilla" arkitekt faktura så har vi betalat bara en liten del av den i sommar. På tisdag så ska Jörgen träffa Arkitekten och vår kvalitetsansvarige. Jag har inga stora förhoppningar om detta möte men det kan ju inte skada. Men håll tummarna på tisdag tänk om vi skulle kunna närma oss en lösning:) och känna ännu lite mer glädje för bygget.

Snart ska det beställas fönster, så att de kommer i tid till vintern, hoppas hoppas att det blir bra. Vi har ju bestämt oss för vita PVC fönster, inte det vanligaste valet i Sverige kanske, men vi tror på det.

Sov Gott/M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar