torsdag 10 februari 2011

Tiden går..

Ännu en vecka på väg mot sitt slut. Vår kära arkitekt har endast hört av sig med sms denna vecka, så himla frustrerande att det ska tå såååå lång tid. Vi vill ju lämna in ansökan om bygglov till kommunen NU. 
Känns lite komiskt när jag tänker tillbaka, på hur optimistiska vi var med vår tidsplan (är fortfarande:-), i somras trodde vi att vi skulle ha börja byggt huset innan första snön kom. Det va några månader sen...
Men nu ska jag inte vara så negativ, det är ju snart pågång, arkitekten har lämnat vidare ritningarna för digitalisering så hur lång tid kan det ta!?
Men vi har en till jobbig sak kvar, gå runt till grannarna, visa alla ritningar och hoppas på att dom inte har något att invända mot dom. Fast jag har faktiskt inte förstått det där, hur mycket påverkar det vad grannarna tycker?? Jag tror att det är bättre att personligen gå runt och visa och berätta än att låta kommunen skicka ut ritningarna.
En sak är skönt, även om det kommer att ta längre tid och vara slitsamt att bygga själva så är det iallafall tryggt! Just nu på tv är det ett av dom programmen där man får följa människor som blivit drabbade av fuskbyggare, fy vilken mardröm. /Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar