måndag 21 februari 2011

Äntligen hemma Mässan I Kista

Igår hade vi barnvakt och åkte till Kista för att gå på mässa. Det va jätte mycket folk, men vi såg nog det mesta mässan hade att erbjuda. Vi hade några intressanta samtal med fönsterlevernatörer och det stora fågetecknet bergvärme el en kombination med solenergi och värmepump. Vi ska ta reda på från kommunen hur långt det är ner till berg och sen ska vi få offert från olika solel energi leverantörer så får vi fundera vidare.







Sprang på en underbar monter, MONIKA DESIGN, http://www.monikadesign.se/ . Hon delar en av mina stora passioner, att gjuta i betong. Den här sittbänken är ju såååå snygg. Jag älskar det råa materialet och de raka linjerna. Sen hade hon underbara soffor av gammal drivved, så mysiga att krypa upp i. Hennes nästa projekt var en hammock, längtar så efter att få se den, det är verkligen dax att någon försökaer göra en lite trendigare hammock. Den skulle ha vitt segel, drivved och rostfria stolpar. Det låter som att den kommer blir jätte fin!!  Älskar att träffa såna duktiga och kreativa människor.

Detta fina kök från HTH är mycket likt det som vi vill ha. Vill ha såna luckor utan handtag som sticker ut. Men skall fundera på om det kanske ska vara högblankt eller ej. Jag det är många roliga men svåra beslut som måste tas när man ska bygga ett nytt hus.


Igår kväll åkte jag och min pappa runt till våra grannar för att låta dem ta del av alla våra ritnigar och ev samtycka el ej. Men alla grannar va helt underbara, de diskuterade så att det finns ingen anledning att skaffa sig ovänner och menade att ni gör som ni vill på er tomt. Så skönt :) så idag lämnar vi in bygglovet! /Maria




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar